Levering

Normalt har du varene på postkontoret 1-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Posten og PostNords reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

 

Uavhentet pakke/Nektet mottatt

Bring/Posten/PostNord sender ut hentemelding på SMS og e-post når pakken ankommer ditt hentested. Du får også en påminnelse fra dem dersom du ikke har hentet pakken innen noen dager. Dersom du velger å ikke hente ut pakken din hos Bring/Posten/PostNord innen fristen på 14 dager fra mottak, eller du nekter å motta den, går pakken automatisk i retur til Lekekista. I slike situasjoner belaster vi deg et administrasjonsgebyr på minimum 250,- per kolli for å dekke kostnader vi har i forbindelse med frakt og håndtering.
OBS: Ved flere kolli eller tunge forsendelser som for eksempel bilstoler, lekehus, basseng og trampoliner forbeholder vi oss retten til å fakturere deg for de faktiske kostnadene vi blir belastet fra Bring/PostNord.

MERK: Dersom du velger å ikke hente ut pakken din eller nekte å motta den, er ikke dette ensbetydende med å benytte seg av angreretten.

 

Priser

Pris for pakke til hentested er kr 79 ved kjøp under 1000 kroner og gratis ved kjøp over 1000 kr.

Pris for pakke på døren er kr 149 ved kjøp under 1000 kroner og kr 99 ved kjøp over 1000 kr.

 

Betaling

Klarna: Du velger om du vil betale med en gang (Visa eller MasterCard), om du vil motta varene og betale etter 30 dager, eller om du vil dele opp kjøpet i håndterbare avdrag i opp til 36 måneder.

Vipps: Du sendes videre til Vipps for betaling, og får en ordrebekreftelse på e-post for gjennomført bestilling.

 

 
Kunder på Svalbard og Jan Mayen

Vi leverer kun til fastlands-Norge, ikke til Svalbard og Jan Mayen.